Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 жовтня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/10/07/v-sistemi-elektronnih-derzhzakupivel-zareestruvalisja-40-zamovnikiv-vid-kirovogradschini.htm
новини, 7 жовтня 2015

В системі електронних держзакупівель зареєструвалися 40 замовників від Кіровоградщини

Вчора на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати пройшов семінар з впровадження системи електронних державних закупівель, як Кіровоградщина освоює дану систему розглянули сьогодні під час апаратної наради.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко наголосив, що вже до 1-го листопада область повинна повністю перейти на електронну систему держзакупівель товарів та послуг, ціна яких не перевищує 200 тис. грн. Про нинішній стан справ зі впровадження системи інформував радник голови ОДА Віктор Серпокрилов. Він повідомив, що 40 суб'єктів бюджетного процесу зареєструвалися в системі електронних закупівель, серед них 13 структурних підрозділів облдержадміністрації, 12 будинків-інтернатів соцзахисту, 7 закладів освіти, 6 закладів охорони здоров'я, КП "Дніпро-Кіровоград", газета "Народне слово". Наразі сума тендерних коштів, з якими працюватимуть зареєстровані замовники становить 1,3 млн. грн.

Перехід на електронну систему держзакупівель лише розпочався, але районам області уже потрібно надолужувати дану роботу, про це говорив Віктор Серпокрилов, таке завдання перед керівниками територій ставить і голова ОДА Сергій Кузьменко.


1683Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: