Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/06/18/v-oleksandrivskomu-raioni-proishli-komandno-shtabni-navchannja.htm
новини, 18 червня 2015

В Олександрівському районі пройшли командно-штабні навчання


Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Віти Атаманчук управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації провело командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту Олександрівського району. Інформує сайт ОДА. 


Навчання відбувалися у рамках виконання Плану основних заходів цивільного захисту області на 2015 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 06 квітня 2015 року № 150-р.


Основним завданням командно-штабних навчань була перевірка стану готовності органів управління і сил цивільного захисту району до дій у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру, а також розгляд проблемних питань щодо реалізації завдань цивільного захисту та визначення основних напрямків роботи у зазначеній сфері.


До проведення командно-штабних навчань було залучено керівний склад цивільного захисту району, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, районна комісія з питань евакуації, спеціалізовані служби цивільного захисту району, органи управління та сили цивільного захисту об’єктів господарчої діяльності, окремих підприємств, організацій та установ.


1287Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: