Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/06/18/do-realnogo-terminu-pokarannja-zasudzheno-kolishnogo-pravoohorontsja.htm
новини, 18 червня 2015

До реального терміну покарання засуджено колишнього правоохоронця


Прокуратура Кіровоградської області у суді вищої інстанції відстояла свою позицію щодо призначення правоохоронцеві, який скоїв злочини в сферах обігу наркотичних засобів та службової діяльності, покарання у виді реального позбавлення волі.


Так, рішенням суду першої інстанції та ухвалою апеляційної суду обвинуваченого було звільнено від відбування основного покарання з іспитовим строком на 1 рік.


На м’якість призначеного покарання прокуратурою області внесено касаційну скаргу з вимогою скасувати зазначені рішення судів, через неправильне застосування кримінального закону, істотного порушення вимог кримінально-процесуального закону та невідповідність призначеного судом покарання ступені тяжкості злочину та особі засудженого.


На даний час, колишнього оперуповноваженого карного розшуку лінійного відділу на станції Знам’янка УМВС України на Одеській залізниці визнано винним за ч.1 ст.309, ст.365 КК України та засуджено до 3 років обмеження волі з позбавленням права займати певні посади строком на 3 роки.


Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


1650Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: