Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/06/17/prezentatsija-rezultativ-nezalezhnogo-otsinjuvannja-derzhavnoi-programi-reproduktivne-zdorov-ja-natsii-na-period-do-2015-roku-.htm
новини, 17 червня 2015

Презентація результатів незалежного оцінювання державної програми «Репродуктивне здоров’я нації на період до 2015 року»

У п’ятницю 19 червня 2015 року в приміщенні Верховної Ради України за адресою: вул. Грушевського 18/2, кімната 12, відбудеться презентація результатів оцінки виконання Державної програми «Репродуктивне Здоров’я нації до 2015 р.» На основі висновків та рекомендацій будуть визначені пріоритети нової стратегії державної політики у сфері репродуктивного здоров’я в Україніна наступні 5 років. Початок круглого столу о 14.00 (реєстрація з 13:30). Завершення - о 17.00.

Засідання ініційовано проектом USAID “Репродуктивне Здоров’я в Україні», що його виконує Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» в партнерстві з Міжфракційним депутатським об’єднанням «Рівні можливості» та лідерами громадських об'єднань – членами Всеукраїнcької Коаліції з Репродуктивного Здоров'я та Планування Сім’ї. Зокрема, Кіровоградщину на круглому столі представлятимуть лідери громадських організацій "Прес-клуб реформ" та "Турбота" Вікторія Талашкевич і Ольга Гріднєва.

Участь у заході візьмуть народні депутати України, члени МФО «Рівні можливості», члени Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я та Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, представники Міністерства охорони здоров’я, експертного та міжнародного донорського середовища, а також представники громадських організацій. Із вітальним словом до учасників звернуться Чарльз Лерман, директор Відділу програм з охорони здоров’я Агентства США з міжнародного розвитку / USAID, а також Нузгат Ехсан, представник Фонду Народонаселення ООН в Україні / UNFPA.

Вхід за картками акредитації. За додатковою акредитацією звертайтеся до секретаріату МФО «Рівні можливості» за телефоном: 050-647-81-97 або e-mail: [email protected]


2053Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: