Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/06/02/zastarili-boepripasi-zneshkodzhenno-v-oleksandriiskomu-raioni.htm
новини, 2 червня 2015

Застарілі боєприпаси знешкодженно в Олександрійському районі


29 травня сапери аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області проводили роботи зі знешкодження 27 одиниць застарілих боєприпасів, виявлених у с. Костянтинівка Олександрійського району. Боєприпаси були знайдені під час пошуку металобрухту місцевими жителями. Працівники групи піротехнічних робіт ідентифікували боєприпаси як 75 мм артснаряди часів Другої світової війни. Усі знахідки транспортували до підривного майданчика, де успішно знешкодили.



Шановні громадяни! Не зважаючи на те, що після війни минуло 70 років, у землі залишається ще багато застарілої зброї, яка дуже небезпечна для життя і на теперішній час. Тож, будьте обережними у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на боєприпаси, не чиніть самостійно по відношенню до них ніяких дій, попередьте про небезпеку тих, хто може опинитись поблизу, і негайно телефонуйте за номерами «101» чи «102».



Прес-служба У ДСНС в області


2108Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: