Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/06/02/u-kirovogradi-militsioneri-doluchilisja-do-organizatsii-svjata-dlja-pidrostajuchogo-pokolinnja.htm
новини, 2 червня 2015

У Кіровограді міліціонери долучилися до організації свята для підростаючого покоління


Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області звернулися з пропозицією до керівництва ОДА щодо участі правоохоронців у проведенні дитячо-юнацької акції «Дитячий балаган» з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей. Заходи відбулися 1 червня у парку культури та відпочинку міста Кіровограда «Ковалівський».


На святі кіровоградську міліцію представляли працівники роти міліції громадської безпеки особливого призначення при УМВС в області та науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при обласному Управлінні.


Діти з захопленням спостерігали за показовими виступами бійців спецпідрозділу, які демонстрували прийоми рукопашного бою, повідомляє ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області.

У свою чергу, працівники НДЕКЦ організували для юних гостей свята та їх батьків імпровізовану виставку вогнепальної зброї, яку правоохоронці використовують у службовій діяльності.


Із не меншою цікавістю присутні оглядали і макети вибухонебезпечних предметів. Міліцейські експерти розповідали дорослим і дітям про дотримання заходів безпеки при виявленні незнайомих та підозрілих предметів та яку загрозу вони можуть становити для оточуючих.


Правоохоронці сподіваються, що юні жителі Кіровоградщини не лише гарно, але, насамперед, з користю провели час у день свята. Діти дізналися більше про професію міліціонера, її особливості, а також отримали слушні поради, як правильно поводитись у небезпечних ситуаціях.

1989Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: