Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/05/29/komanda-akademii-fk-zirka-stala-sribnim-prizerom-chempionatu-oblasti.htm
новини, 29 травня 2015

Команда Академії ФК "Зірка" стала срібним призером чемпіонату області


Матчем між командами Академії ФК «Зірка» 2002 року народження і «Піонером» із КДЮСШ №2, 27 травня завершився Чемпіонат області з футболу серед юнаків 2001 року народження.


Загалом учасниками турніру були 8 команд, які з’ясовували найкращого між собою у двох колах по 7 ігор у кожному, пише сайт ФК "Зірка". 



Вихованці Академії, яких тренує Дмитро Кононченко, грали з суперниками на рік старшими за себе, проте це не завадило наймолодшим учасникам  змагань впродовж всього чемпіонату очолювати турнірну таблицю. Долю переможця визначив заключний поєдинок із «Піонером» (тренер Володимир Терешонок), який, нажаль, 13-річні футболісти «Зірки» не зуміли завершити на свою користь. Підсумковий рахунок 1:4, який дозволив команді КДЮСШ №2 зійти на чемпіонський подіум. 



За словами тренера Академії ФК «Зірка» 2002 року народження Дмитра Кононченка, заявитися на участь у Чемпіонаті області серед старших на рік футболістів він вирішив з метою підготовки до старту у Дитячо-юнацькій футбольній лізі у вищому дивізіоні. У ньому його підопічні дебютують вже найближчої осені. Участь в обласних змаганнях дозволила юним футболістам отримати ігрову практику, набратися змагального досвіду, який стане їм у нагоді вже найближчим часом. 


Третім призером Чемпіонату області став олександрійський «Аметист» (тренер Андрій Мартиненко).


2441Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: