Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/05/28/porjadok-formuvannja-tarifiv-na-proizd-u-pasazhirskomu-transporti-zminivsja.htm
новини, 28 травня 2015

Порядок формування тарифів на проїзд у пасажирському транспорті змінився


Постанова Кабінету Міністрів України, яка надає право автоперевізникам самостійно встановлювати тарифи для населення на проїзд у автотранспорті, вже викликала неоднозначну оцінку у нашому суспільстві.


З одного боку, у перевізників «розв’язані руки» і вони тепер не будуть нарікати, що працюють собі у збиток, а економічно обгрунтують свої витрати. З іншого боку — прості українці, що виступають у якості споживачів наданих послуг, добре розуміють, як може позначитися на їхніх гаманцях ініціатива уряду. Принаймні, ще не оприлюднені висновки Антимонопольного комітету України щодо дії даної постанови. 

І все ж у мешканців обласного центру поки що немає серйозних приводів для хвилювання. Як пояснив заступник міського голови Сергій Васильченко, вищезгадана постанова Кабміну стосується виключно формування тарифів для автобусів приміського та міжміського сполучення. Вартість же проїзду на міському пасажирському транспорті, у тому числі у Кіровограді, як і раніше погоджуватиметься виконавчого комітету міської ради.


2540Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: