Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/05/27/zhitel-maloviskivskogo-raionu-namagavsja-prihovati-slidi-vbivstva.htm
новини, 27 травня 2015

Житель Маловиськівського району намагався приховати сліди вбивства


40-річний житель Маловисківського району Кіровоградської області зателефонував до райвідділу та повідомив, що прокинувся і виявив бездиханне тіло 30-річної співмешканки. Правоохоронці з’ясували, що напередодні чоловік побив потерпілу. Отримані травми виявилися для неї несумісними з життям.


Попередньо встановлено, що пізно ввечері 25 травня співмешканці разом розпивали алкогольні напої. Згодом, під час сварки, чоловік шматком металевої труби побив жінку.

Після того, як потерпіла перестала подавати ознаки життя, зловмисник прибрав сліди та ліг спати. Наступного дня зателефонував у міліцію та розповів, що жінка померла з незрозумілих причин.


За результатами розтину, смерть місцевої жительки настала внаслідок гострої крововтрати від отриманих травм голови.

- Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник Маловисківського РВ УМВС в області Сергій Рудь. – Вирішується питання про обрання стосовно чоловіка міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання – від 7 до 15 років ув’язнення.


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


1860Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: