Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 березня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/03/11/oblasna-vlada-proanalizuvala-rezultati-provedennja-jarmarku.htm
новини, 11 березня 2015

Обласна влада проаналізувала результати проведення ярмарку


Минулого тижня в обласному центрі проведено ярмарок із продажу продовольчих товарів за цінами товаровиробників. Під час щотижневої апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко подякував аграріям Кіровоградщини, які знайшли час і представили свою продукцію на ярмарку, а також проаналізував усі плюси та мінуси цього заходу з метою виправлення помилок у майбутньому.


Серед позитиву голова облдержадміністрації відмітив, що крупи, олію, цукор та борошно на ярмарку можна було придбати значно дешевше, ніж у торгівельних мережах області. Проте, прийнятних цін на овочі та м'ясо жителі Кіровограда не відчули.


Підтвердив це і директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Коренюк. До того ж, він наголосив на тому, що овочевої продукції на ярмарку було представлено дуже мало. За його словами, із 36 тонн реалізованої продукції, овочів було продано лише 1,5 тонни, що замало для аграрного регіону. Недостатньо було представлено для покупців і борошна – лише 6 тонн. Основні борошномельні підприємства області не брали участь у ярмарку.


Були певні недоліки також і в організації заходу, які Сергій Коренюк сподівається виправити під час наступного ярмарку напередодні Великодня.


Голова облдержадміністрації не погодився з тим, що наступний такий захід буде проведено аж у квітні.


– Ми проведемо наступний ярмарок в середині березня. За два тижні, будь ласка, організовуйте, - доручив Сергій Кузьменко. – Ваше завдання, щоб наступного разу були представлені за нормальними цінами продукти, на які було завищено вартість цього разу.


Очільник області також закликав Кіровоградський міськвиконком активніше співпрацювати в організації анонсованого заходу з профільним департаментом облдержадміністрації. Головам райдержадміністрацій Сергій Кузьменко поставив завдання покращити роботу із наповнення продуктовими товарами торгівельних точок та майданчиків, які представлятимуть на ярмарку їхні регіони.


1871Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: