Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/27/u-svitlovodskomu-raioni-vrjatuvali-troh-ribalok-jaki-zablukali-na-lodu.htm
новини, 27 лютого 2015

У Світловодському районі врятували трьох рибалок, які заблукали на льоду


На Кіровоградщині риболовля в останні дні зими для трьох рибалок з Полтавської області ледь не обернулася нещасним випадком, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.



26 лютого чоловіків не спинило від виходу на лід ні потепління, ні сильний туман. Чоловіки приїхали з м.Комсомольська та вирішили порибалити на Кременчуцькому водосховищі, поблизу с.Нагірне Світловодського району. Близько 20-ї години через темряву і туман вийти до берега вони не змогли, тому одразу зателефонували до Служби порятунку. 


До місця події негайно вирушив аероглісер «Пегас» та аварійно-рятувальний автомобіль державної пожежно-рятувальної частини №17 У ДСНС в області. На глісері рятувальники обстежували акваторію, а з боку Нагірного чергував автомобіль з увімкненою світловою та звуковою сигналізацією. При цьому рибалки були на постійному телефонному зв’язку з рятувальниками. Через деякий час вони побачили сигнали та завдяки цьому зорієнтувалися та успішно вибралися до берега. 


У зв’язку з цим, нагадуємо любителям риболовлі, що вихід на тонку кригу у період міжсезоння може коштувати життя. Не виходьте на лід і у темний період доби, не випробовуйте долю. Бережіть себе! 


2039Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: