Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/27/oblasna-vlada-hoche-priinjati-na-balans-kirovogradsku-medsanchastinu-19.htm
новини, 27 лютого 2015

Обласна влада хоче прийняти на баланс Кіровоградську медсанчастину №19


Голова ОДА Сергій Кузьменко заявив, що обласна влада розглядає можливість прийняття на баланс Кіровоградської медико-санітарної частини №19.


Детально відпрацювати це питання він запропонував начальнику фінансового управління Кіровоградської міськради Любові Бочковій, повідомляє пресс-служба ОДА.


- Ми вже радились, і є пропозиції – прийняти Кіровоградську медичну частину на обласний баланс. Слово іще за депутатами обласної ради, - повідомив Сергій Кузьменко.


Нагадаємо, 23 лютого працівники медсанчастини №19 вийшли на акцію протесту. Люди не отримують своїх зарплат вже два місяці. Причина - медзаклад зняли з балансу Мінохорони здоров’я, але станом на початок тижня, на баланс місцевого бюджету не поставили. Втомившись від без грошів’я, медики вийшли під стіни облдержадміністрації. Також мітингувальники побоюються, що з медчастини зроблять звичайну амбулаторію. Під час протесту до людей вийшов заступник голови ОДА Сергій Коваленко. Він пообіцяв, що питання з фінансуванням лікарні вирішать найближчим часом. 


1551Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: