Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/24/kirovogradski-pravoohorontsi-za-garjachimi-slidami-zatrimali-pidozrjuvanogo-u-vbivstvi-mistsevogo-zhitelja.htm
новини, 24 лютого 2015

Кіровоградські правоохоронці "за гарячими слідами" затримали підозрюваного у вбивстві місцевого жителя


Гостини кіровоградця у знайомого закінчилися трагічно: конфліктну ситуацію один із гостей вирішив за допомогою сокири та ножа. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці пригоди. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.


До чергової частини Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про вбивство.


На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася. Правоохоронці виявили у будинку тіло чоловіка з численними рубаними ранами.


Як згодом стало відомо, ввечері підозрюваний прийшов до свого знайомого, щоб виконати деяку роботу по господарству. Потім господар запросив чоловіка випити оковитої. Через кілька годин до будинку прийшло ще кілька гостей. Компанія продовжила розпиття горілки.


Згодом між двома чоловіками напідпитку виникла сварка. Під час з’ясування стосунків зловмисник наніс удар опоненту в обличчя, а потім пішов додому. Через деякий час, прихопивши сокиру та рибацький ніж, він повернувся до будинку й наніс 55-річному кіровоградцю численні удари в область тулуба, шиї та голови й втік у невідомому напрямку. Від отриманих травм потерпілий помер на місці пригоди до приїзду швидкої медичної допомоги.


Працівники міліції «за гарячими слідами» затримали зловмисника. Ним виявився 46-річний, раніше судимий житель обласного центру.


У підозрюваного правоохоронці вилучили і знаряддя злочину, а саме – сокиру з плямами крові, - яку було направлено на дослідження до НДЕКЦ.


- За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. - Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


За матеріалами Кіровоградського МВ

УМВС України в Кіровоградській області


1757Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: