Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/23/znam-janchani-peredali-34-mu-batalionu-6-vidremontovanih-mashin-foto-.htm
новини, 23 лютого 2015

Знам’янчани передали 34-му батальйону 6 відремонтованих машин (ФОТО)

Жителі Знам'янського району передали чергову партію з шести відновлених вантажівок 34-му батальйону територіальної оборони.

Про це йдеться на сайті РДА.


Нагадаємо, 29 грудня бійці 34-го батальону повернулися на ротацію із зони АТО, під час якої вивезли багато пошкодженої техніки. Жодна з машин не пересувалася своїм ходом, було побите скло та фари, потрощені кабіни, розбиті двигуни, зіяли пробоїни від куль та осколків.


Відновити автівки допомогли сільськогосподарські підприємства району, сільські громади і просто небайдужі люди. Ремонт мостів, агрегатів, роздаточних коробок, двигунів, кузовно-зварювальні та інші роботи проводили водії, механіки господарств та волонтери.


Це не перші автомобілі, які відновлені в Знам’янському районі. Жодна з них не відправилася в зону АТО порожньою. Їх завантажують речами першої необхідності, продуктами, цигарками, теплими речами, дровами та питною водою.










2038Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: