Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/12/v-oleksandrii-vden-perestali-izditi-avtobusi.htm
новини, 12 лютого 2015

В Олександрії вдень перестали їздити автобуси

Автоперевізники Олександрії припинили виконання денних рейсів по місту.

Зараз на вулицях немає жодного автобуса, пише „Моя Олександрія”.

"Вимушений захід", як називають свою акцію підприємці, введена з сьогоднішнього дня, 12 лютого. В ній беруть участь всі перевізники. Вони вирішили випустити на маршрути автобуси, чий виїзд за графіком до 8 ранку, а потім - з 16 дня. Приміром, останній автобус, що вийшов вранці, пішов у 7:50 і ходив до пів на десяту. Тепер автобуси вийдуть з 16 години, щоб доставити людей додому.

Свою акцію перевізники пояснюють різким подорожчанням дизпалива. Про проблему перевізники сповістили мерію, направивши колективний лист. Вони вимагають зустрічі з міським головою і перегляду тарифів.

- Справді, сьогодні з ранку вивезли на роботу, і заберуть з роботи, - коментує ситуацію начальник управління економіки міськради Ростислав Черевашко. - І вони звернулися до мера з листом про підвищення тарифів.

Міський голова про ситуацію знає, але зустрічатися не поспішає. Доручив спочатку розібратися. Підприємці заявили, що подібним чином, тільки вранці і ввечері, збираються перевозити пасажирів і завтра, в п'ятницю. У суботу-неділю працюватимуть окремі маршрути. А за понеділок ще нічого не знають.

На питання, якого тарифу вони чекають, один з підприємців відповів так: .. "Наші розрахунки виходять на 4 гривні 16 копійок, але це при вартості дизпалива 17-17,5 гривень. Ми готові йти на компроміси, адже не в Києві живемо ", - сказав він.


2088Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: