Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/12/cherez-korotke-zamikannja-zagorilosja-knigoshovische-v-kirovogradskii-bibliotetsi-foto-.htm
новини, 12 лютого 2015

Через коротке замикання „загорілося” книгосховище в кіровоградській бібліотеці (ФОТО)

Внаслідок короткого замикання у приміщені книгосховища на другому поверсі загорілися стелажі з книгами – за таким задумом у Кіровограді відбулись тренувальні навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в бібліотеці ім. Чижевського.

Про це йдеться на сайті УДСНС в області.

У будівлі бібліотеки вдень може знаходитися 130 працівників та приблизно 500 відвідувачів. У приміщеннях 4-х поверхів зберігаються багатотисячні зібрання книг, періодичних видань, документів та рукописів, серед яких є дуже цінні.

У закладі створили добровільну пожежну дружину, а також передбачена напівавтоматична система газового пожежегасіння, на кожному поверсі є вогнегасники. Всього до ліквідації умовної пожежі залучали 4 одиниці спеціальної та пожежної технік, 37 рятувальників. У ході навчань відпрацювали першочергові дії працівників бібліотеки та відвідувачів при виникненні надзвичайної ситуації.


1970Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: