Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/11/u-shkolah-kirovogradschini-prodovzhujutsja-zanjattja-schodo-dii-u-riznomanitnih-nadzvichainih-situatsijah.htm
новини, 11 лютого 2015

У школах Кіровоградщини продовжуються заняття щодо дій у різноманітних надзвичайних ситуаціях

В Кіровоградській області тривають заняття з учнями загальноосвітніх навчальних закладів щодо дій у різноманітних надзвичайних ситуаціях. Організовують такі уроки безпеки працівники Управління ДСНС в області і навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. 10 лютого вони завітали до кіровоградських шкіл, щоб ознайомити учнів з основами цивільного захисту, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Зустрічі пройшли Кіровоградському колегіумі, ЗОШ №4 та навчально-виховному об’єднанні №6. Працівники Управління ДСНС пояснили дітям як діяти у випадку різних екстремальних ситуацій – зокрема, як поводитися у натовпі, що робити, якщо виявили вибуховий пристрій, як поводитися у випадку загрози терористичного акту. Дізналися діти і про головний сигнал цивільного захисту та про перші дії, якщо такий сигнал пролунав. 


Паралельно з лекціями психологи спілкувалися з дітьми, які разом з батьками прибули зі сходу країни. Працівники психологічної служби Управління ДСНС допомагають дітям адаптуватися у нових умовах, забути побачене у рідних містах та подолати проблеми, які можуть виникнути у дитини у період життєвих змін. 



Такі візити до шкіл будуть продовжуватися і в подальшому, щоб діти знали якомога більше про те, як захиститися від небезпек. 


2082Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: