Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/09/urochistoju-hodoju-u-kirovogradi-vshanujut-uchasnikiv-boiovih-dii-na-teritorii-inshih-derzhav.htm
новини, 9 лютого 2015

Урочистою ходою у Кіровограді вшанують учасників бойових дій на території інших держав

В рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у Кіровограді відбудеться низка заходів, повідомляєтья на сайті міської ради. 

Як повідомила під час робочої наради заступника міського голови Сергія Колодяжного начальник відділу соціальної підтримки населення 13 лютого о 10.00 у Кіровоградській міській раді відбудуться міські урочисті заходи щодо відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Цього дня родини загиблих в Республіці Афганістан та учасники бойових дій на території інших держав отримають грошову допомогу від міської влади.

А 15 лютого о 12.00 кіровоградці запрошуються на урочисту ходу від площі Героїв Майдану до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам всіх поколінь Кіровоградщини, де відбудеться покладання квітів.

2391Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: