Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/09/dvoh-zhiteliv-kirovogradschini-vikrito-u-narugah-nad-mogilami-ta-kradizhkah.htm
новини, 9 лютого 2015

Двох жителів Кіровоградщини викрито у наругах над могилами та крадіжках

Працівники Знам’янського міськвідділу міліції встановили особи зловмисників, які викрадали вироби з металу з місць поховань та домоволодінь місцевих жителів. На рахунку злодіїв понад два десятки таких фактів. За скоєне чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

До Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області звернулися жителі одного з сіл району з повідомленнями про те, що на території місцевого кладовища з могил їх родичів невідомі скоюють крадіжки виробів з металу.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області, у результаті кропіткої праці правоохоронці встановили причетність до кримінальних правопорушень 28-річного місцевого жителя та його 24-річного товариша. Обидва чоловіки були вже раніше судимі.

Цього разу на рахунку злодіїв близько 20 фактів скоєння крадіжок з місць поховань. Окрім того, як з’ясувалося, товариші викрадали також металеві вироби з домоволодінь місцевих жителів.

Частину викраденого правоохоронці вилучили та повернули власникам.

- За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 1 статті 297 (Наруга над могилою) та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), – розповідає начальник Знам’янського міського відділу міліції Андрій Гулий. – Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

2043Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: