Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/06/na-kirovogradschini-dvoe-cholovikiv-napali-na-pensionerku.htm
новини, 6 лютого 2015

На Кіровоградщині двоє чоловіків напали на пенсіонерку

На Кіровоградщині правоохоронці оперативно встановили та затримали осіб, які напали на пенсіонерку. Для цього працівникам міліції знадобилося всього дві години. Як з’ясувалося, одному з кривдників бабусі 21 рік, інший - 23-річний - вже має судимість за крадіжки. Зловмисники скоїли напад з корисливих мотивів.

Отримані у незаконний спосіб кошти витратили на те, аби роздати борги. За вчинене обом чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Пригода сталася понад вечір. Двоє зловмисників довгий час пиячили вдома у одного з друзів. Згодом, коли готівка закінчилася, у одного з них виникла ідея у будь-який спосіб вирішити «фінансові» труднощі.

Серед людей, на яких «поклали око» непрацюючі, опинилася і їх 77-річна сусідка. Не на користь жінки виявився той факт, що пенсіонерка проживала у приватному будинку сама.

Дочекавшись, поки надворі стемніє, зловмисники по дорозі знайшли металеву трубу та подалися до хатини жертви.

Почувши, як хтось ламає двері, налякана бабуся встигла вийти в коридор, аж раптом замки тріснули і до приміщення зайшли двоє людей, яких вона навіть не впізнала. Зловмисники кілька разів вдарили пенсіонерку і, коли вона не втрималася на ногах, затягнули її до середини приміщення. Після низки штурханів та ударів нападники врешті змусили жінку віддати заощадження. Діставши те, за чим приходили, швидко втекли.

Пройшовши кілька метрів від будинку зловмисники збагнули, що тепер вони «забезпечені люди», а тому відразу викликали собі таксі та почали об’їжджати знайомих, яким раніше заборгували гроші.

Тим часом потерпіла знайшла в собі сили та покликала на допомогу сусідів, які й повідомили про те, що сталося, працівників міліції.

«Вояж» підозрюваних оперативники перервали досить швидко. Для цього їм знадобилося менше двох годин.

- По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України «Розбій», – розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. – За ці дії зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

1903Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: