Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/02/dvoe-drugoklasnikiv-zahopili-kirovogradski-shkoli.htm
новини, 2 лютого 2015

Двоє другокласників „захопили” кіровоградські школи

Кіровоградські правоохоронці знайшли малолітніх хлопчаків, які неправдиво повідомили про «захоплення» шкіл.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у Кіровоградському МВ УМВС в області.

Ними виявилися двоє другокласників одного з навчальних закладів обласного центру.

Нагадаємо, анонімні повідомлення про те, що у двох кіровоградських школах ходять підозрілі люди зі зброєю й стріляють надійшли до міського відділу міліції у п’ятницю, 30 січня.

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки та представники інших служб. З адміністративних приміщень евакуювали усіх учнів та вчителів. Під час огляду будівель та прилеглої до них території підозрілих осіб чи предметів правоохоронці не виявили.

- Менш ніж за добу, працівники міліції встановили, що анонімні дзвінки надійшли від 7-річного та 8-річного кіровоградців. Телефонували малолітні з мобільного одного з хлопців, - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко.

Як згодом з’ясувалося, мотивом до вчинення школярами правопорушення, стало бажання розважитися та пожартувати.

За словами їх класного керівника, напередодні пригоди, на уроці безпеки життєдіяльності діти вивчали номери екстрених служб допомоги у разі потреби.

З неповнолітніми та їх батьками проведено бесіду профілактичного характеру та стосовно дорослих складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей».

Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


2349Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: