Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/28/pratsivniki-militsii-povernuli-vlasnikam-maino-vikradene-ih-kvartirantom-.htm
новини, 28 січня 2015

Працівники міліції повернули власникам майно, викрадене їх «квартирантом»

Чоловік без жодних докорів сумління скористався довірою знайомих, що надали йому тимчасовий прихисток. За вчинений злочин зловмиснику загрожує до трьох років ув’язнення, повідомляє Долинське РВ УМВС України в Кіровоградській області.

До Долинського райвідділу міліції звернулась 34-річна місцева жителька та повідомила про зникнення з оселі трьох мобільних телефонів, одягу й взуття.

Зважаючи на те, що разом з майном з домоволодіння зник і «квартирант» господарів, підозра упала саме на нього. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний чоловік без постійного місця проживання, який більшу частину життя провів за ґратами за вчинення крадіжок.

Опинившись у домоволодінні місцевих жителів, які надали йому тимчасовий прихисток, чоловік взявся за «старе».

Вночі, коли господарі міцно спали, зловмисник поцупив їх мобільні телефони, одяг і взуття, також прихопив з кухні чавунний казанок. Після чого все склав на дитячі санчата, які теж викрав, і зник з місця події.

Викрадені речі чоловік продати не встиг, тому сховав в одній з занедбаних будівель міста. У ході проведення слідчих дій працівники міліції їх вилучили та повернули власникам.

- За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України – повідомив начальник Долинського РВ УМВС підполковник міліції Олександр Коцар – Санкція статті передбачає максимальне покарання – до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

1360Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: