Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/26/v-novoukraintsi-pid-chas-pozhezhi-zaginuli-zhinka-ta-ii-sin.htm
новини, 26 січня 2015

В Новоукраїнці під час пожежі загинули жінка та її син

Вчора, 25 січня, у Новоукраїнці виникла пожежа постільних речей у приватному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіла двох загиблих – господарки 1938 р.н. та її сина 1968 р.н. Причина пожежі – встановлюється. Причина смерті – встановлюється. Про це повідомляє прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.За інформацією прес-служби, з 23 по 26 січня надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

23 січня - м. Олександрія: виникла пожежа 1 м2 домашніх речей в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку. Під час пожежі врятовано сина власника квартири 1971 р.н., якого з діагнозом отруєння чадним газом у стані алкогольного сп’яніння доставлено до терапевтичного відділення ЦМЛ № 1. Причина – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладу.

м. Олександрія, смт Димитрове: виникла пожежа 3 м2 старих домашніх речей в житловому будинку, що не експлуатується. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Знам’янський р-н, 8 км автошляху Знам’янка-Олександрія: підрозділом ДПРЧ-18 надано допомогу водієві по буксируванню вантажного автомобіля з узбіччя дороги.

м. Кіровоград, вул. Кірова: підрозділом ДПРЧ-1 надано допомогу працівникам швидкої по відкриванню дверей квартири.

24 січня - м. Знам’янка: підрозділом ДПРЧ-18 надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню дерева, що впало на проїжджу частину.

м. Кіровоград, вул. Радянська: виникла пожежа 0,4 м2 домашніх речей на балконі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Припустима причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. 

м. Кіровоград, вул. Короленка: підрозділом ДПРЧ-6 надано допомогу по вилученню собаки з підвалу житлового будинку. 

м. Кіровоград, с. Нове: підрозділом ДПРЧ-4 надано допомогу водієві по буксируванню автомобіля з узбіччя дороги. 

м. Олександрія: підрозділом ДПРЧ-11 надано допомогу працівникам міліції по відкриванню дверей квартири.

25 січня – м. Світловодськ: виникла пожежа 2 м2 сміття у контейнері для побутових відходів. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Знам’янський р-н, с. Гостинне: виникла пожежа дивану та постільних речей у приватному житловому будинку. Причина – встановлюється.

Новоархангельський р-н, автошлях Стрий-Кіровоград-Знам’янка, 585 км: підрозділом ДПРЧ-31 надано допомогу водієві по буксируванню легкового автомобіля «ВАЗ-2121» з кювету на проїжджу частину.

м. Кіровоград, вул. Шатила: підрозділом ДПРЧ-2 надано допомогу по відкриванню дверей квартири.

2012Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: