Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/23/v-oleksandrii-veterani-ta-invalidi-zalishatsja-bez-bjudzhetnoi-pidtriki.htm
новини, 23 січня 2015

В Олександрії ветерани та інваліди залишаться без бюджетної підтрики

Міські громадські організації, які отримували допомогу з місцевого бюджету, цього року залишаться без такої підтримки.

Про це заявив міський голова Степан Цапюк під час громадських слухань по бюджету Олександрії на 2015 рік, пише „Моя Олександрія”.

Цапюк послався на складний бюджет і неможливість витрачати гроші, якщо їх немає навіть на найнеобхідніше, наприклад, безкоштовне лікування дітей, породіль та малозабезпечених громадян.

- Ми ухвалили рішення, що на громадські організації - ні копійки, - сказав Цапюк. - Будемо шукати спонсорів. Самі будемо шукати вам спонсорів - і раді ветеранів, і "Джерелу життя".

Нагадаємо, в останні роки влада підтримувала кілька громадських організацій. Зокрема, раду ветеранів Великої Вітчизняної війни, громадську організацію "Солдати в Афгані", дитячий притулок "Джерело життя", об'єднання інвалідів "Віра", Червоний Хрест, а також громадське формування "Олександрійська громадська варта".

Загальна сума підтримки становила 160 тисячгривеньна рік. Гроші йшли на оплату комунальних послуг, а якщо вести мову про "Громадська варта", то і на зарплату восьми її членам, які патрулюють місто та чергують у вестибюлі виконкому.


1140Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: