Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/23/minulogo-roku-vid-platnikiv-podatkiv-kirovograda-nadiishlo-18-5-mln-grn-viiskovogo-zboru.htm
новини, 23 січня 2015

Минулого року від платників податків Кіровограда надійшло 18,5 млн.грн. військового збору

Військовий збір у нашій державі було введено для фінансової підтримки Збройних Сил України. Пунктом 16 1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України із змінами, які набули чинності з 01.01.2015 р., визначено, що сплату військового збору встановлено до набрання чинності рішенням Верховної Ради України про завершення реформи Збройних сил України, повідомляє прес-служба Кіровоградської ОДПІ.

З моменту його запровадження у 2014 році, від платників податків м. Кіровограда надійшло 18,5 мільйонів гривень військового збору, які були спрямовані на зміцнення обороноздатності країни.

З 1 січня 2015 року об’єктом оподаткування є доходи, визначені ст. 163 Податкового кодексу України, зокрема, загальний місячний (річний) оподатковуваний дохід платника податку, який визначатиметься по аналогії з доходами, що обкладаються ПДФО.

Ставка військового збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування.

Кіровоградська ОДПІ закликає платників податків сумлінно підтримати нашу армію сьогодні! Адже від її обороноздатності залежить наше спокійне та вільне майбутнє завтра.

1167Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: