Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/01/22/press-watcher-zaproshue-na-trening-zhurnalistiv-ta-frilanseriv-scho-planujut-pratsjuvati-v-zoni-ato.htm
новини, 22 січня 2015

Press watcher запрошує на тренінг журналістів та фрілансерів, що планують працювати в зоні АТО

27 січня рамках проекту Press watcher відбудеться одноденний тренінг для журналістів та фрілансерів, що планують поїздку в зону АТО.

На тренінгу будуть детально розглянуті питання фізичної безпеки журналіста у зоні бойових дій, підготовки та планування поїздки в зону АТО.

Тренер-медик розповість як надавати домедичну допомогу за допомогою підручних засобів (травми, рани, вогнепальні рани, переломи, забої, вивихи, кровотечі, термічні  ураження, опіки,, відмороження та переохолодження, електротравми). Учасники навчаться робити серецево-легеневу реанімацію. Буде розкрита тема формування індивідуальної аптечки.

Юрист ІМІ розповість про новий порядок акредитації працівників ЗМІ в зону АТО (акредитація СБУ та видача акредитаційної картки Міністерством оборони).

Проект ІМІ "Press watcher" www.presswatcher.org спрямований на допомогу журналістам, що висвітлюють події в гарячих точках та виконується за підтримки "Українського медійного проекту" (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз в Україні за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

Для участі в одноденному тренінгу не обхідно заповнити анкету до 24.01.2015 включно.

Кількість місць обмежена. Учасникам з інших міст відшкодовується витрати на проїзд. Всім учасникам відшкодовуються витрати на харчування.


1698Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: