Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 грудня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/12/15/ponad-7-kilogramiv-kurilnih-sumishei-viluchili-pravoohorontsi-na-kirovogradschini.htm
новини, 15 грудня 2014

Понад 7 кілограмів курильних сумішей вилучили правоохоронці на Кіровоградщині

На Кіровоградщині парвоохоронці вилучили з обігу більше 7 кілограмів курильних сумішей.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СГЗ УМВс в області.

За 20 фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, по десятку інших, наразі, ще проводиться перевірка. Зразки вилученої речовини направлено для проведення експертиз до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області.

Якщо експертами у складі сумішей будуть виявлені наркотичні чипсихоактивні речовини, особи, які здійснювали їх розповсюдження, притягуватимуться до відповідальності як збувачі наркотиків.

У ході відпрацювання працівниками відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС в області, за участю інших служб, було проведено рейди, спрямовані на перевірки суб’єктів підприємницької діяльності та приватних осіб, які здійснюють продаж тютюнових виробів. Не залишилися поза увагою і розважальні заклади, діяльність яких зосереджена на наданні послуг, пов’язаних з курінням сумішей сумнівного походження.




Новини Кіровоградщини

1567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: