Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/28/grafiki-vidkljuchennja-svitla-pogodili-iz-kirovogradskimi-chinovnikami.htm
новини, 28 листопада 2014

Графіки відключення світла погодили із кіровоградськими чиновниками

Погоджені з органами місцевого самоврядування та держенергонаглядом графіки аварійних відключень застосовуються лише за умов виникнення в об‘єднаній електроенергетичній системі України аварійного дефіциту електричної потужності.

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили в адміністрація ПАТ «Кіровоградобленерго». 

Тривалість перерви в електропостачанні під час відключення за вказаним графіком, як правило, не має перевищувати 2-х годин.

У разі значного дефіциту генеруючої потужності допускається багаторазове відключення одних і тих самих споживачів з перервою між відключеннями на 1-2 години.


Оскільки із настанням холодів прогнозовано зросло електроспоживання, ПАТ «Кіровоградобленерго» вкотре звертається до мешканців області з проханням обмежити використання електроенергії у години найбільшого навантаження мережі, а саме: з 8-00 до 10-00 та з 16-00 до 21-00.

Нагадаємо, міністерство енергетики та вугільної промисловості України з 29 серпня 2014 року погодило застосовування графіків аварійних відключень. 



Новини Кіровоградщини

2854Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: