Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/28/batalion-kirovograd-vidmovivsja-ohoronjati-kontsert-ani-lorak-u-kievi.htm
новини, 28 листопада 2014

Батальйон «Кіровоград» відмовився охороняти концерт Ані Лорак у Києві

Добровольчий батальйон «Кіровоград», який разом із міліцією спеціального призначення мав охороняти порядок біля Палацу «Україна» вчора, 27 листопада, покинув територію.

Про це повідомляє Еспресо.TV

Раніше журналістка Еспресо.TV Вікторія Пашковська розповіла, що біля Палацу «Україна» були ультрас, які палили димові шашки і кидали петарди, а охорону порядку забезпечували міліціонери й бійці кіровоградського батальйону. 

За словами журналістки, правоохоронці, які стоять із залізними щитами, відмовляються щось коментувати.  

«Вони називають себе міліцією спеціального призначення, але, як кажуть люди, які тут знаходяться,  це той самий "Беркут", який був на Майдані, який бив людей», — зазначила Пашковська. 

За словами одного з представників ультрасів київського «Динамо», деяких із фанатів правоохоронці «побили і забрали з собою». 

Ввечері 26 листопада близько сотні молодих людей намагалися зірвати концерт Ані Лорак у столичному палаці «Україна». 

Активісти у знак протесту проти дій Лорак кидали петарди та яйця перед початком концерту, а також знесли паркан біля входу до будівлі. У хід пішли навіть димові шашки, тому міліції довелося застосувати кийки.  Людей, які прийшли на концерт, проводжали викриками «Ганьба!» 

Активісти  вимагали від співачки, щоб вона віддала увесь свій гонорар на підтримку армії, а також привселюдно вибачилася перед українським народом за зраду.


Новини Кіровоградщини

2273Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: