Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/27/v-jaki-fraktsii-novoi-verhovnoi-radi-uviishli-kirovogradski-nardepi.htm
новини, 27 листопада 2014

В які фракції, нової Верховної Ради, увійшли кіровоградські нардепи

Як вже повідомляв сайт «весь Кіровоград» сьогодні, 27 листопада, в Києві відбувається перше засідання новообраної Верховної Ради України. Народні обранці в присутності діючого Президента Петра Порошенка та колишніх Президентів України Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми, Віктора Ющенка та прем’єр міністра України Арсенія Яценюка, членів Кабінету Міністрів України та ін гостей прийняли присягу на вірність народу України.

За інформацією сайту «весь Кіровоград» кіровоградські депутати мажоритарними від 99-го та 103-го виборчих округів – Костянтин Яриніч та Анатолій Кузьменко вступили у фракцію Блоку Петра Порошенка, депутат спис очник Олександр Горбунов вступив до фракції «Народного фронту», екс-губернатор Кіровоградщини Сергій Ларін – до фракції «Опозиційного блоку».

Поки що позафракційними залишаються депутати мажоритарники від Кіровоградщини - Станіслав Березкіна, Олесь Довгий та Михайло Поплавський.


2101Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: