Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/14/v-novomirgorodskomu-raioni-cholovik-pobiv-i-pograbuvav-odnoseltsja.htm
новини, 14 листопада 2014

В Новомиргородському районі чоловік побив і пограбував односельця

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції особу зловмисника, підозрюваного у вчиненні пограбування. Ним виявився 32-річний житель одного з населених пунктів, який із застосуванням фізичної сили відкрито заволодів грошима у сумі 1200 гривень 46-річного односельця. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. 

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 367 заяв і повідомлень громадян, з них 65 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

До Світловодського міського відділу міліції надійшло повідомлення 54-річної місцевої жительки про крадіжку. Попередньо встановлено, що 27-річний раніше судимий житель районного центру викрав металеву драбину з території нежилого домоволодіння, що належить жінці. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Кіровоградського міськвідділу міліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що 32-річний колишній співмешканець проник до її будинку, звідки викрав срібний ланцюжок та хрестик, продукти харчування та 10 гривень. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

1574Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: