Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/14/oleksandriitsi-vidpravljajut-v-ato-sche-odin-vidremontovanii-btr-foto-.htm
новини, 14 листопада 2014

Олександрійці відправляють в АТО ще один відремонтований БТР (ФОТО)

В Олександрії відновили ще одну одиницю військового транспорту - БТР-70.

Найближчими днями машину відправлять до Луганської області в розташування 80-ї аеромобільної бригади, пише „Моя Александрия”.

Ремонт виконали підприємці лісоторгового складу Володимир Малишев та Ігор Гаврилюк. Бронемашина боях не брала участі, зберігалася на складі в Артемівську з 80-х років. Зрозуміло, тривалий простій відбилися на машині не кращим чином.

- Приїхала консервна банка, у якій довелося монтировкою відкривати люк, - розповідає Малишев. - Йому зробили не просто ТО, а, можна сказати, капітальний ремонт. Починаючи від тросів, шайбочек, лампочок, шлангів, і закінчуючи установкою противокумулятивной решітки.

Суму витрачених грошей підприємці не озвучують. Але і так зрозуміло, що це десятки тисяч гривень. Наприклад, на доставку машини з Артемівська в Олександрію пішло півтонни дизпалива, а на противокумулятивну решітку - 1,7 тонн металопрокату.

Нагадаємо, раніше в Олександрії були відремонтовані і відправлені на фронт два БТР-70, евакотягач "Дракон" і два БРДМ-2.




2668Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: