Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/11/v-znam-janskomu-raioni-vijavleno-snarjadi-chasiv-viini.htm
новини, 11 листопада 2014

В Знам'янському районі виявлено снаряди часів війни

У селі Саблине, Знам’янського району на відкритій території виявлено 2 артилерійські снаряди часів ВВв. Знешкодження виявлених боєприпасів групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області заплановано на 11 листопада. Про це повідомляє прес-служба Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області. За інформацією прес-служби, з 10 по 11 листопада надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

10 листопада – Знам’янський р-н, с. Петрове: виникла пожежа 15 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електромережі. 

м. Олександрія: виникла пожежа 12 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина – коротке замикання електромережі.

м. Кіровоград, вул. Короленка: виникла пожежа 15 м2 сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

11 листопада – м. Гайворон: виникла пожежа автомобільної шини біля приватного домоволодіння. Причина пожежі – встановлюється. 

м. Гайворон: виникла пожежа дерев’яного кіоску. Причина пожежі – встановлюється. 

м. Кіровоград, вул. Менделєєва: виникла пожежа 15 м2 покрівлі неексплуатуємої споруди. Причина пожежі – встановлюється.

1836Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: