Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/11/11/sogodni-v-pres-klubi-rozkazhut-naskilki-prozoro-pratsjue-kirovogradska-miska-rada.htm
новини, 11 листопада 2014

Сьогодні в прес-клубі розкажуть наскільки прозоро працює Кіровоградська міська рада

Громадська організація «Територія успіху» та Громадянська мережа ОПОРА запрошують журналістів на презентацію результатів всеукраїнського вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування. Захід відбудеться 11 листопада о 12:00в приміщенні Кіровоградського прес-клубу (м.Кіровоград, вул. 50 років Жовтня, 1а (ТЦ "Копілка", 2-й поверх).

Протягом останніх чотирьох місяців представники мережі ОПОРА аналізували рівень відкритості, прозорості та підзвітності Кіровоградської міської ради. Такі дослідження охопили усі обласні центри країни, а їх результати дозволили оцінити і порівняти публічність муніципалітетів в цілому, а також сформувати окремий рейтинг публічності міських голів, виконавчих органів та депутатського корпусу. В ході всеукраїнського вимірювання учасниками було подано більше 700 запитів на отримання публічної інформації і здійснено близько 400 моніторингових візитів.

Під час заходу журналісти матимуть нагоду дізнатися, яка ж міська рада найпублічніша в Україні та яке місце в рейтингу посів Кіровоград.

Про це розкажуть:

- Зоя Лебідь, представник громадянської мережі ОПОРА.

- Інга Дуднік, керівник громадської організації «Територія успіху».

1710Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: