Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 жовтня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/10/15/na-kirovogradschini-cholovik-vbiv-spivmeshkanku-zalishivshi-sirotami-dvoh-ditei.htm
новини, 15 жовтня 2014

На Кіровоградщині чоловік вбив співмешканку, залишивши сиротами двох дітей

На Кіровоградщині працівники міліції затримали чоловіка, який осиротив двох дітей. Перебуваючи у нетверезому стані, підозрюваний пізньої ночі повернувся до свого помешкання. Лишень переступив поріг квартири, відразу заходився по-звірячому бити співмешканку. Потерпіла з останніх сил мовчки терпіла нелюдський біль, адже боялася розбудити маленьких синочків, які в цей час мирно спали у сусідній кімнаті. На ранок жінку знайшли мертвою. За ці дії її кривднику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Повідомлення до лікарні швидкої медичної допомоги надійшло зранку вихідного дня. Телефонував чоловік, який не побажав представитися. Він попросив записати адресу, за якою необхідно було прибути лікарям, завчасно попередивши їх, що майбутній пацієнт знаходиться без свідомості, після чого швидко поклав слухавку.

Двері вказаної квартири виявилися відчиненими. На підлозі однієї з кімнат лікарями було виявлено тіло жінки, у сусідній – спали її малята: двоє хлопчиків 8 місяців і 5 років.

Допомога їх мамі була вже не потрібна, а от один з синів дійсно почувався зле. Малий не так давно застудився і тому мав високу температуру.

Дітей негайно госпіталізували до медичної установи, а на місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу Олександрійського міського відділу міліції.

До розкриття цього злочину було залучено найдосвідченіших розшуковців. У результаті затримати підозрюваного вдалося менше ніж за дві години.

Як з’ясувалося, після побиття 30-річної співмешканки 23-річний чоловік пішов спати і лише на ранок виявив жінку мертвою. Викликавши швидку допомогу «про всяк випадок», сам вирішив втекти, покинувши без нагляду своїх неповнолітніх дітей.

– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» – розповідає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Олександр Кодак. – За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Наразі особі повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 


1179Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: