Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 жовтня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/10/15/miska-vlada-vimagae-pereviriti-tehnichnii-stan-kirovogradskih-avtobusiv.htm
новини, 15 жовтня 2014

Міська влада вимагає перевірити технічний стан кіровоградських автобусів

Попри те, що керівники підприємства “Олікс” обумовлюють високий тариф за проїзд на своїх маршрутах підвищеною турботою про технічний стан власних транспортних засобів, практика показала, що автобуси ПП “Олікс” часто стають причинами транспортних пригод у Кіровограді.

На цьому акцентував увагу заступник міського голови Сергій Васильченко під час прес-конференції у міській раді вчора, 14 жовтня, повідомляється на сайті міської ради. 

За його словами, у неділю, 12 жовтня, кіровоградці стали свідками аварійної ситуації – під час руху у маршрутки №3 відвалилось колесо. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав. Наступного дня, у понеділок, 13 жовтня, близько 14-ї години, за участі маршрутного таксі №108 на розі вулиць Великої Перспективної та Шевченка трапилась нова транспортна пригода – маршрутка зіткнулась із автомобілем. Знову, на щастя, без жертв. Обидва маршрути обслуговує ПП “Олікс”. – Ситуація дуже серйозна, і міська влада не може не реагувати на неї, – зазначив посадовець. – Керівники підприємства "Олікс" постійно наголошують на тому, що дбають про безпеку перевезень пасажирів. Але яка ж це безпека, коли у маршрутки на ходу відвалюється колесо? Дякувати Богу, обійшлося без жертв та постраждалих. Зі своєї сотрони ми вже звернулися до органів ДАІ, управління Укртрансінспекції в Кіровоградській області і власне до самого перевізника з вимогою негайно провести технічну перевірку всіх транспортних засобів, що належать підприємству "Олікс", і які щодня виїздять на міські маршрути. Таким чином намагатимемося викорінити безвідповідальність та безкарність перевізників на ринку пасажирських перевезень. Результати перевірки будуть оприлюднені, щоб громадськість міста була поінформована про те, як проблема вирішується, щоб надалі не виникало подібних ситуацій. 

Також Сергій Васильченко подякував журналістам, які ставши свідками аварій, оперативно виклали в мережу інформацію, щоб привернути увагу всіх відповідальних осіб до проблеми безпеки пасажирів у громадському транспорті.

1710Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: