Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 жовтня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/10/14/vprodovzh-vihidnih-vognebortsi-likviduvali-8-pozhezh-suhoi-travi.htm
новини, 14 жовтня 2014

Впродовж вихідних вогнеборці ліквідували 8 пожеж сухої трави

Впродовж вихідних до сужби порятунку надійшло 8 повідомлень про пожежі сухої трави, пожнивних залишків та сміття на відкритих територіях. Загальна площа охопленої вогнем території склала більше двох гектарів.

 Найбільше – 2 га сухої трави – горіло у селі Крупському Кіровоградського району, 300 м2 – поблизу селища Устинівки, 200м2 – у Маловисківському районі. А в Ульяновському районі вздовж автодороги Київ-Одеса рятувальники ліквідували пожежу 200 м2 пожнивних залишків на полі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи, повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. Найбільше за кількістю пожеж ліквідовано в обласному центрі – чотири, а дві з них ще й завдали збитків приватним особам.

 Так, почавшись із сухої трави, вогнь швидко розповсюдився на доволі велику площу – 250 м2 та перекинувся на будівлю й пошкодив 5 м2 покрівлі гаражу в кооперативі «Север» по вулиці Ціолковського та 2,5 м2 господарчої споруди на території дачної ділянки у кооперативі «Червона Зірка». Шановні громадяни! Вкотре закликаємо не нехтувати правилами пожежної безпеки, як у вланому домі чи на власному подвір’ї, так і за їх межами, адже необачно кинутий непогашений недопалок чи сірник, як видно з викладеного вище, призводять до пожеж, матеріальних збитків, шкодять довкіллюта здоров’ю людей. 

1759Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: