Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/22/v-zoni-ato-perebuvajut-183-pratsivnika-umvs-kirovogradschini.htm
новини, 22 серпня 2014

В зоні АТО перебувають 183 працівника УМВС Кіровоградщини

В зоні АТО на сьогоднішній день перебувають 183 представника управління МВС України в Кіровоградській області. Серед них працівники карного розшуку, УБОЗ, спецрота міліції та оперативні працівники Усі вони є добровольцями. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів Анатолій Вітюк, начальник УМВС України в Кіровоградській області.

Основною задачею правоохоронців в зоні Антитерористичної операції є підтримання правопорядку у звільнених від сепаратистів населених пунктах, охорона важливих об’єктів та виконання поставлених керівництвом інших завдань.

Анатолій Вітюк розповів, що учасниками АТО будуть визнані ті працівники, які перебували у зоні АТО щонайменше 30 діб.

Головний міліціонер області також додав, що на укомплектування батальйону «Кіровоград», який нині перебуває на сході країни було виділено 1 млн. 11 тис грн. Кошти були витрачені насамперед на індивідуальні засоби захисту: бронежилети та каски.

Окрім цього Анатолій Вітюк повідомив, що з Кіровоградської області до Києва було відряджено 800 правоохоронців, які допомагатимуть підтримувати правопорядок під час святкових заходів, присвячених Дню Незалежності.

1868Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: