Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/22/pid-chas-vidznachennja-derzhavnih-svjat-na-kirovogradschini-pratsivniki-militsii-posiljat-ohoronu-gromadskogo-porjadku.htm
новини, 22 серпня 2014

Під час відзначення державних свят на Кіровоградщині працівники міліції посилять охорону громадського порядку

З 22 по 24 серпня на території області заплановано проведення низки заходів з нагоди Дня Державного Прапора України та 23-ої річниці Незалежності України.

Загалом, за попередніми даними, протягом трьох днів у понад 40 населених пунктах відбудеться більше 70 масових заходів, участь у яких візьмуть понад 20 тисяч громадян, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Під час урочистостей безпосередньо у місцях їх проведення за дотриманням громадського порядку слідкуватимуть усього понад 370 правоохоронців.

Крім того, упродовж 22-25 серпня органи та підрозділи внутрішніх справ області переведено на посилений варіант несення служби.

Працівники міліції закликають жителів і гостей області до толерантного та ввічливого ставлення один до одного, не допускати порушень правопорядку, а про будь-які протиправні прояви негайно повідомляти на лінію «102».

1888Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: