Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/21/kirovograd-u-zhalobi-v-ostannju-put-proveli-uchasnika-ato-igorja-gorovenka.htm
новини, 21 серпня 2014

Кіровоград у жалобі. В останню путь провели учасника АТО Ігоря Горовенка

Сьогодні кіровоградці провели в останню путь свого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України Ігоря Горовенка, повідомляється на сайті міської ради.

Життя Ігоря Сергійовича героїчно обірвалось 16 серпня на 28-му році життя під селищем Старобешевим Донецької області. Велике горе об’єднало всіх людей, які прийшли віддати останню шану герою, який поклав своє життя за незалежність, єдність та цілісність рідної країни. Ігор Горовенко – водій-електрик радіостанції центру управління зв’язком загону спеціального радіозв’язку. Він ніс військову службу чесно та самовіддано, цю професію він любив. А в тяжкий для країни час за власним бажанням став на захист рідної Вітчизни. 

Низько вклонитись герою прийшли заступник голови обласної державної адміністрації віта Атаманчук, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, заступник міського голови Олексій Олійник.

Дуже важко ховати своїх підлеглих бійців виконуючому обов’язки заступника командира військової частини Андрію Неживому:

– З початку березня, коли розпочалась ця неоголошена війна, багато рідних та близьких наших бійців приходили до пропускного пункту частини з вимогою не направляти їхніх дітей в зону АТО. Тоді я казав Ігорю: "Вийди на КПП, там прийшли твої рідні". На це він відповів: "Нікуди я звідси не піду, моє місце тут". Він не міг спокійно спостерігати за тим, що відбувається на сході країни, тому прийшов добровольцем. І своє життя віддав за Батьківщину. 

Герої не вмирають! Кіровоградці пам’ятатимуть їхні подвиги!

2873Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: