Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/20/batko-travmovanoi-na-atraktsioni-divchinki-zajavljae-scho-administratsija-dendroparku-ne-bazhae-nesti-vidpovidalnist-za-nadzvichainii-intsident-z-iogo-ditino.htm
новини, 20 серпня 2014

Батько травмованої на атракціоні дівчинки заявляє, що адміністрація Дендропарку не бажає нести відповідальність за надзвичайний інцидент з його дитино

Сайт «весь Кіровоград» вже неодноразово писав про те, що 11 липня у Кіровоградському Дендропарку сталася надзвичайна подія. На атракціоні «Орбіта» була спричинена непередбачувана зупинка механізму. Внаслідок цього 7-річна дівчинка, яка знаходилася в кабінці разом зі своїм батьком, випала та отримала тяжкі тілесні ушкодження і деякий час перебувала в реанімації.

Трохи згодом батько постраждалої у Дендропарку дівчинкиВладлен Федоров на прес-конференції розповів, що стан дитини покращується, однак ще невідомо якими будуть подальші наслідки для її здоров’я. Тоді ж він повідомив, що після трагедії до дитини навідувалася Лариса Онул, генеральний директор Корпорації «ХХI століття» яка подарувала їй ляльку.

Днями кореспондент сайту «весь Кіровоград» зв’язався з Владленом Федоровим, який повідомив, як розвивалися події в подальшому:

«Коли все сталося, лікарня не одразу подала заяву про цю подію, хоча повинна була зробити це протягом доби. І комісія, яка мала проводити розслідування цієї події теж була створена значно пізніше, лише після того, як я подав відповідні звернення в облдержадміністрацію та райдержадміністрацію. Врешті справу спустили на Кіровську районну в місті раду. Там була створена відповідна комісія, до складу якої мене не включили, бо дійсно я є зацікавленою особою і за законом не маю права там бути. Однак, в тій комісії був представник іншої зацікавленої сторони, корпорації «ХХI століття», який теж не має такого права. Через деякий час на зустріч до себе мене запросив Сергій Горбовський, голова Кіровської райради. Після розмови з ним я зрозумів, чий він товариш і чию позицію відстоює. Почав мене переконувати, мовляв, навіщо вам суди, ви ж знаєте, як вони працюють, ця тяганина може тривати дуже довго і отримаєте ви тисячу моральної компенсації. Сказав, що краще сісти за стіл переговорів. На це я відповів, що представники Дендропарку мають всі мої контакти і якби вони хотіли, ми б вже давно все вирішили. А так, наскільки я розумію, вони не вважають себе винними. І нині нічого не відбувається, все стоїть на місці, не проводиться ніяких експертиз. Наразі ж мене запрошують і всеукраїнські телеканали «Інтер» та «Україна» з проханням розповісти, як все трапилося. Я ще не знаю, яке рішення прийняти, але якщо ситуація не зміниться, вирішуватимемо все в суді».

1556Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: