Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/18/u-kirovogradi-cholovik-vikrav-avtomobil-svogo-tovarisha.htm
новини, 18 серпня 2014

У Кіровограді чоловік викрав автомобіль свого товариша

Кіровоградські правоохоронці затримали молодика, який викрав автомобіль свого товариша. Зловмисником виявився 23-річний житель обласного центру. За скоєння кримінального правопорушення молодику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомила Олена Болокан, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю Кіровоградського МВ УМВС в Кіровоградській області, пригода сталася на початку липня поточного року. До Кіровоградського міського відділу міліції звернувся 32-річний кіровоградець із заявою про крадіжку його транспортного засобу «Шевроле Авео».

Працівники карного розшуку Кіровоградського МВ УМВС в області відразу ж відреагували на повідомлення й доклали максимум зусиль для затримання крадія.

Для того, щоб здійснити свій злочинний намір, зловмисник вигадав легенду про те, що його родичі нібито потрапили у дорожньо-транспортну пригоду біля Херсонської області. Щоб швидко виїхати на місце події, йому терміново потрібен автомобіль. Товариш поставився з розумінням до біди, яка сталася з рідними друга, й без жодних вагань віддав свою автівку. Незаконно заволодівши транспортним засобом, крадій швиденько через мережу Інтернет знайшов покупця та продав авто за півціни.

Отримані гроші він віддав у банк, так як мав непогашену заборгованість за кредитом.

У ході слідства стало відомо, що молодик причетний ще до одного кримінального правопорушення. Підозрюваний попросив у свого знайомого ноутбук, покористуватися ним деякий час та здав у ломбард.
- За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та за ч. 1 ст. 190 КК України «Шахрайство» - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. - Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

1601Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: