Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/18/na-vihidnih-na-kirovogradschini-maizhe-tisjachu-raziv-porushili-zakon.htm
новини, 18 серпня 2014

На вихідних на Кіровоградщині майже тисячу разів порушили закон

Упродовж трьох діб до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 975 заяв і повідомлень громадян, з них 152 з ознаками кримінальних правопорушень.


Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СГЗ УМВС в області.

До Знам’янського міського відділу міліції звернувся 53-річний житель одного з сіл, який повідомив, що 48-річний односелець пограбував його неповнолітнього родича, відкрито заволодівши грошима у сумі 100 гривень, при цьому, спричинивши потерпілому тілесні ушкодження у вигляді саден та синців на обличчі. Правоохоронці з’ясовують обставини події.

До Новомиргородського райвідділу міліції звернулася 53-річна місцева жителька та повідомила, що 15-річний житель районного центру відкрито заволодів її велосипедом, який вона залишила біля території свого домоволодіння. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Працівники Бобринецького райвідділу міліції в господарській будівлі 38-річного місцевого жителя виявили та вилучили поліетиленовий згорток з рослинною речовиною, схожою на макову соломку, вагою близько 200 грамів. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

До Новгородківського райвідділу міліції звернулася 52-річна  жителька одного з сіл та повідомила, що 38-річний односелець під час сварки наніс їй травму у вигляді рваної рани передпліччя. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.


1542Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: