Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/18/minulogo-tizhnja-u-kirovogradi-stalosja-dvi-dtp-z-vini-vodiiv-mototransportu.htm
новини, 18 серпня 2014

Минулого тижня у Кіровограді сталося дві ДТП з вини водіїв мототранспорту

У Кіровограді сталося дві дорожньо-транспортні пригоди через грубе порушення правил дорожнього руху водіями мототранспорту, повідомляє СПР УДАІ УМВС в Кіровоградській області. 

12 серпня близько 15:10 по вулиці Г. Сталінграда, водій моторолера Електрон, рухаючись у напрямку вулиці Пацаєва, під час зімни напрямку руху, не переконався в тому, що це буде безпечним для інших учасників дорожнього руху, та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2108. 

В результаті ДТП постраждав водій-винуватесь автопригоди. З політравмою, відкритою ЧМТ, забоєм головного мозку, переломом основи черепа та переломом лівої ключиці він був доставлений до Кіровоградської обласної лікарні. 

В іншій дорожньо-транспортній пригоді через невиконання Правил постраждав також і пасажир мотоциклу. 

17 серпня близько 18:00 водій 1977 року народження, керуючи мотоциклом Viper, не виконав вимогу дорожнього знаку «2.1» «Дати дорогу» та допустив зіткнення з автомобілем Lifan 520, який рухався по головній дорозі.

У результаті ДТП у водія мотоциклу - відкритий перелом обох кісток правої гомілки зі зміщенням та рвану рану лівої гомілки. У пасажира 1984 року народження – ЗЧМТ, струс головного мозку, забій м’яких тканин голови та грудної клітки з лівого боку, садна колінних суглобів.

Щоб уберегтись від біди Державтоінспекція Кіровоградщини радить водіям двоколісних транспортних засобів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та не забувати про уважність і обережність за кермом. Щоразу, вирушаючи в поїздку, не забувайте одягти шоломи та інші відповідні захисні засоби. Цінуйте своє життя!

1303Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: