Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/15/na-kirovogradschini-vpiimali-brakonera.htm
новини, 15 серпня 2014

На Кіровоградщині впіймали браконьєра

На Кіровоградщині триває сезон полювання, що розпочався 9 серпня. Протягом сезону правоохоронці з представниками природоохоронних органів проводитимуть спільні рейди, спрямовані на здійснення належного контролю за безпечним використанням мисливської зброї, попередження надзвичайних подій, недопущення порушень правил полювання, охорони тваринного світу і боротьби з браконьєрством, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Так, з початку вжиття заходів викрито 34-річного жителя сусідньої області, який займався полюванням без відповідного дозволу поблизу одного з населених пунктів Світловодського району. Стосовно правопорушника складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 85 КУпАП «Порушення правил використання об'єктів тваринного світу».

Правоохоронці і надалі будуть перевіряти наявність у мисливців всіх необхідних документів, знання ними правил поводження зі зброєю та правил безпеки на полюванні.

Працівники міліції закликають жителів області бути уважними та обережними, адже порушення порядку зберігання, перевезення, використання мисливської зброї може призвести до надзвичайних подій таких як поранення чи загибель громадян.

1542Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: