Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/06/u-novomirgorodi-zhinka-vbila-svogo-spivmeshkantsja.htm
новини, 6 серпня 2014

У Новомиргороді жінка вбила свого співмешканця

Правоохоронці затримали особу, яка підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.

Під час сварки 54-річна жителька одного з сіл Новомиргородського району кухонним ножем вдарила 39-річного співмешканця своєї знайомої. Потерпілий помер на місці. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Про це "Новинам Кіровоградщини" повідомили в СЗГ УМВС в області.

Трагедія сталася у місті Новомиргород. 43-річна місцева жителька запросила на роботу свою знайому, жительку сусіднього села, для того, аби вона допомогла їй провести ремонтні роботи. Не збентежило господарку і те, що її найманий працівник нещодавно повернувся з місць позбавлення волі.

Ввечері, після закінчення робочого дня, господиня зі своїм чоловіком запросили робітницю та її помічника разом повечеряти на ґанку. Під час вечері між співмешканцем господині та працівницею виникла сварка. Жінка схопила зі столу кухонний ніж і вдарила опонента у груди. Зрозумівши, що накоїла, підозрювана викинула ніж зі слідами крові у кущі. Господиня ж в цей час вже викликала швидку допомогу та міліцію.

За словами начальника Новомиргородського РВ УМВС в області Олександра Козловського по даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За такі дії підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. На даний час жінці оголошено про підозру. Проводиться досудове розслідування.


1671Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: