Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/05/zavtra-kirovograd-proschatimetsja-z-chotirma-spetspriznachentsjami.htm
новини, 5 серпня 2014

Завтра Кіровоград прощатиметься з чотирма спецпризначенцями

Завтра, 6 серпня, у Кіровограді знову день жалоби. Місто прощатиметься зі своїми чотирма славними синами, спецпризначенцями 3 окремого полку Сухопутних військ Збройних Сил України, які віддали свої життя за незалежність і свободу рідної країни.

Цього дня кіровоградці проводжатимуть в останню путь радиста радіогрупи солдата Ярослава Володимировича Шимчика, заступника командира розвідгрупи старшину Андрія Олексійовича Шершня, командира групи спеціального призначення капітана Кирила Леонідовича Андреєнка, заступника командира розвідгрупи сержанта Анатолія Віталійовича Бузуляка. Громадянська панахида розпочнеться на Театральній площі обласного центру о 9.00.

Слава героям!

6 серпня у Кіровограді оголошується Днем жалоби. Відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський. Він звернувся також до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності з проханням скасувати в цей день усі заходи розважального характеру та не включати гучну музику. 


2048Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: