Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/05/v-oleksandriiskomu-raioni-dvoe-cholovikiv-pobili-odnoselchanku.htm
новини, 5 серпня 2014

В Олександрійському районі двоє чоловіків побили односельчанку

До Олександрійського райвідділу міліції звернулася 24-річна жителька одного з сіл району, яка повідомила, що напередодні 31-річний односельчанин разом зі своїм 26- річним братом під час сварки нанесли їй тілесні ушкодження у вигляді синців. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Загалом же упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 442 заяви і повідомлення громадян, з них 81 з ознаками кримінальних правопорушень, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області.

Працівники Новомиргородського райвідділу міліції під час відпрацювання території одного з сіл району в рамках оперативно-профілактичних заходів «Мак - 2014» на присадибній ділянці 62-річної місцевої жительки виявили 92 рослини, зовні схожі на коноплі. Виявлене вилучено та направлено на дослідження.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

Працівники Світловодського міського відділу міліції за місцем проживання 34-річного світловодчанина виявили три пакунки з речовиною, зовні схожою на марихуану, загальною вагою близько 200 гр. виявлене вилучено та направлено на дослідження. Інформацію до внесено Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

1690Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: