Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/05/kirovogradskim-pravoohorontsjam-podaruvali-nove-osnaschennja.htm
новини, 5 серпня 2014

Кіровоградським правоохоронцям подарували нове оснащення

Василь Рубан з Кіровограда власним коштом придбав та передав працівникам спеціальної роти судової міліції «Грифон» при УМВС України в Кіровоградській області обладнання, яке використовуватиметься працівниками підрозділу під час несення служби в зоні АТО. На закупівлю всього необхідного підприємець витратив більше 25 тисяч гривень, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Напередодні директор ТОВ «Рубантранс» зустрівся з керівництвом спецпідрозділу та поцікавився, в чому є нагальна потреба. Коли визначилися з переліком всього необхідного, керівник компанії-автоперевізника пообіцяв особисто взятися за вирішення цих питань.

Сьогодні цінний вантаж за замовленням підприємця нарешті надіслали до Кіровограда. Василь Рубан передав заступнику командира спеціальної роти міліції «Грифон» при УМВС в області Едуарду Лужецькому на баланс підрозділу пристрій для нічного бачення, дальномір, дві сучасні радіостанції, 10 захисних тактичних наколінників та бензопилу, яка знадобиться спецпризначенцям у тому разі, якщо доведеться нести службу за межами населеного пункту.

- Сьогодні компанія ТОВ «Рубантранс» долучилося до такої акції і своїм прикладом закликає інші підприємства, що здійснюють автоперевезення, так само знайти можливість і допомогти правоохоронцям, які захищають нашу державу та народ від нападів ворога – говорить Василь Рубан. Всі разом ми здатні протистояти будь-яким негараздам. Важливо лише, щоб кожен мав бажання, тоді і можливість завжди знайдеться – запевняє він.

Отримане нами новітнє обладнання дасть змогу працівникам міліції належним чином виконувати покладені на них завдання. Адже воно дозволяє у будь-який час доби чітко орієнтуватися на місцевості, визначати дальність цілі, мати якісний радіозв’язок. Усі ці фактори дуже важливі, адже від них іноді залежить не лише безпека мирного населення, а й життя наших працівників – говорить заступник командира «Грифону» Едуард Лужецький. Ми щиро дякуємо Василю Володимировичу за надану допомогу.

1539Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: