Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/08/04/kirovogradets-evgen-zinov-ev-v-skladi-zbirnoi-ukraini-stav-chempionom-evropi.htm
новини, 4 серпня 2014

Кіровоградець Євген Зінов'єв в складі збірної України став чемпіоном Європи

Паралімпійська збірна команда України із футболу з рахунком 3:0 перемогла команду Голландії та здобула золото чемпіонату Європи, що проходив з 23 липня по 2 серпня 2014 року в португальському місті Майя, пише "Спортивна Кіровоградщина".

Це величезна перемога українців, адже напередодні їм вдалось у півфіналі перемогти чинних чемпіонів світу та Паралімпіади в Лондоні - команду Росії, тим самим змусивши росіян боротись за третє місце з командою Ірландії, яку вони перемогли з аналогічним рахунком. Золото Європи національна паралімпійська збірна команда з футболу серед спортсменів з наслідками дитячого церебрального паралічу присвятила світлій пам'яті відомого футболіста та чудової людини - Валентина Белькевича, який раптово помер від розриву тромбу.

Зауважимо, що у зв'язку з численними травмами, у півфіналі та у фіналі грало лише декілька провідних гравців команди, проте це не завадило нашим паралімпійцям стати знову ж таки беззмінними чемпіонами Європи, причому вже вп'яте, починаючи з 1999 року! Власне перше місце в Європі - це перша паралімпійська ліцензія у футболі на участь у майбутніх Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

1806Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: